Baartmans doet Edam aan

Baartmans doet Edam aan

De Harmonie verwelkomt donderdag 10 januari BJ Baartmans. De songwriter geeft om 21.00 uur een concert. Verder op de agenda een optreden op zondag 13 januari om 17.00 uur van Blue Jay Collective – Edammer Fusion Band.

Wild Verband, Jenee Halstead, Oh Susanna, Frans Pollux, Carter Sampson en Levi Parham. Allemaal artiesten die een beroep hebben gedaan op BJ Baartmans. Maar ook als artiest onder zijn eigen naam heeft hij een meer dan verdienstelijke carrière opgebouwd. In 35 jaar bouw je natuurlijk een lange lijst op van artiesten die je hebt begeleid en van liedjes die je hebt geschreven.

Daarom heeft BJ dit najaar niet alleen een overzichts-cd uitgebracht, maar toert hij ook door Nederland om een en ander samen met de fans te (her)beleven. Deze donderdag doet hij Edam aan. Kaarten te verkrijgen via www-harmonie-edam.nl. De Harmonie is te vinden aan de Voorhaven 94.




BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook