Baandervesting: inschrijven nieuwe woonwijk begonnen

De prijzen zijn nog niet bekend maar potentiele belangstellenden kunnen sinds kort aangeven voor welk woontype zij belangstelling hebben.

In de nieuw te bouwen wijk ‘Baandervesting’ aan de rand van Edam komt een tachtigtal woningen. Bestaande uit heren- en vestinghuizen, twee onder een kap, startersappartementen, penthouses en appartementen in allerlei groottes.

Met diverse soorten breedtes en hoogtes en een diverse architectuur, in stijl met oud Edam, moet het een mooie woonwijk worden. Nu de archeologische werkzaamheden achter de rug zijn zal begonnen worden met het saneren van de vervuilde grond en het bouwrijp maken van het terrein. De start van de verkoop staat gepland in het tweede kwartaal van 2021. De verwachting is dat in het voorjaar van 2022 gestart wordt met de bouw. Al houdt ontwikkelaar BPD een slag om de arm. Op de website wordt vermeld dat waarschijnlijk pas in het voorjaar van 2024 de woningen worden opgeleverd.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook