Arie Vuyk speelt ‘Altijd Prijs’

Op zaterdag 7 september om 20.00 uur in de kerk van Beets
Arie Vuyk speelt ‘Altijd Prijs’

Arie Vuyk, toekomstig winnaar van de Nobelprijs voor het cabaret, maakte een spirituele feel good voorstelling. Want je kwam gratis ter wereld maar bent hier niet voor niets.

Voor wat dan wel? Arie Vuyk  legt het aan u uit. Toen hij even niets te doen had keek hij voorbij leven en dood en kwam terug met een koffer vol conferences, typetjes, liedjes en onzin. Bijvoorbeeld: Als je zuinigheid niet koopt, dan kost dat geld. Of: Iemand die laat zien hoe het niet moet heeft ook een voorbeeldfunctie.

Neem een snelle trendwatcher, de betrouwbare Enkhuizer Almanak, een hippe opiniemaker, voeg daarbij een scheut hooggevoeligheid en je krijgt Arie Vuyk, die voor u de balans opmaakt, de voorraad telt en kijkt hoeveel er nog over is. Arie ontspant, ontroert, inspireert, verwondert en verbaast.  En hij heeft een hekel aan verkooppraatjes.

Wie niet diep kan vallen heeft het hoogste bereikt. In ‘Altijd Prijs’ gaat het cabaret dieper dan ooit. Sterker nog, het is de spirituele coming out van iemand met de lach aan zijn kont!  Gaat u mee?
Toegang € 10,-. 7 september, aanvang 20.00 uur. Kerk (Beets 51) open om 19:30  uur.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook