Alleen nog kaarten voor donderdag en zondag


Feesttent Edam gaat donderdag van start!Wat lang onmogelijk leek gaat toch lukken! De voor Edammer kermis geplande feesttent aan de Singelweg zal komend weekend, vier dagen lang, alsnog een plek krijgen op het parkeerterrein. Met een uitgebreid programma en heel veel feestmuziek

!

Edwin Wiersema, eigenaar De Beurs Eten & Drinken, en Sonny de Graaf, eigenaar van de Prinsenbar, hebben er al ontelbare uren werk aan. Maar alle inspanningen krijgen uiteindelijk toch een positieve wending. 

“Mede door de inspanningen van de gemeente en met hulp van organisatiebureau N!Eventz van Nikki de Graaf gaat het ons lukken om er een echt feestweekend van te maken”, vertelt Edwin. Op donderdag 23 september begint het programma met de Volendamse band Tientje Vast, waar ook een van de bandleden van de 3J’s lid van is. Vervolgens komt de wereldberoemde Boney M op het podium, gevolgd door de Disconijnen, bestaande uit de gebroeders Jaap en Ruud Conijn, lokale dj’s met een flinke staat van dienst en een grote schare fans.

Vrijdag opent Trots met frontman Kelly Veerman uit Volendam de avond, waarna Trafassi, bekend van de hit ‘Kleine wasjes’ de tent op zijn kop zal zetten. DJ’s Tim & Faab maken vervolgens de avond af met een bijzondere show.

Zaterdag wordt gestart met de Stereo Sessions (Volendam) en plaatsgenoot de 3J’s, de grote sterren van het festival. Hierna beklimt Jordy Bernal het podium, gevolgd door Yes R en Otto Wunderbar.Grootste zomerhi

t
De zondag begint al om 12.00 uur. Tim Grootjen (BAKA) uit Edam zal zijn nieuwe kermishit presenteren om plaats te maken voor Peter Beense, de bekende volkszanger uit Amsterdam. Kermisartiesten ‘Helemaal Hollands’ zijn de volgende act op deze overvolle zondag, waarna Mart Hoogkamer onder meer de grootse zomerhit van dit jaar zal zingen! 
OJKB volgt hierna met een programma bestaande uit bekende classics en beats als ultieme feestact. Lokale Edasme Dj’s sluiten vervolgens de feestweek af.

“

Alleen voor donderdag en zondag zijn nog kaarten in de verkoop.” Die kunnen besteld worden via www.feesttentedam.nl Zero tolerance


Edwin legt uit dat er een enorme organisatie is opgezet om alles in goede banen te leiden. “Dan gaat het niet alleen om het programma en alles wat daarbij hoort. Maar er is ook voldoende te eten en op het gebied van veiligheid nemen we geen enkel risico.” Een beveiligingsbedrijf is aanwezig, evenals EHBO, verkeersregelaars en nachtbewaking. “We hanteren een ‘zero tolerance beleid’ als het gaat om drugs en wapens!

”

Bij de ingang zal gewerkt worden met QR-codes en publiek is welkom vanaf 18 jaar. “We krijgen heel veel enthousiaste reacties! Iedereen heeft enorm veel zin om eindelijk weer eens een echt feest te vieren. En dat voor alle leeftijden. We zijn trots dat het uiteindelijk gaat lukken! Het is tenslotte het eerste regionale feest op deze schaal.”

BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook