Al plannen voor koningsdag?

Al plannen voor koningsdag?
Kom er een wandelend feest van maken in Edam en ontdek De Smaak van Edam tijdens deze Koningsdag Food Walk!
 
"Helaas ook dit jaar geen Koningsdag zoals wij gewend waren, maar dat betekent niet dat wij de verjaardag van onze Koning Willem niet kunnen vieren! Trek je verkleedkist open en feest met ons mee!" zegt Nikki de Graaf van N!eventz. Zij is initiatiefnemer van de Koningsdag Food Walk in Edam om zo toch iets te kunnen ondernemen op deze dag en ook nog de Edamse horeca te steunen.  
 
De Edamse horeca zorgt dan ook voor heerlijke bites en gezelligheid, wel 8 Koninklijke bites bij 8 horecazaken. Je kunt de wandeling beginnen vanaf 12:00 uur. Je bepaalt zelf hoe laat je wandelt, fietst, stept, skeelert, skateboardt of hink-stap-springt, maar zorg natuurlijk wel dat je voor 17:00 uur bij de laatste stop bent geweest.
 
De organisatie houdt een maximum aantal deelnemers aan, i.v.m. dat zij drukte willen voorkomen en de huidige corona-maatregelen verantwoordelijk willen volgen.
 
Ontdek, proef en take it away!
Ook aan de vega's onder ons is gedacht. 

Steun de horeca!
Smaak van Edam Food Walk, 27 april 2021. 12.00 tot 17.00 uur. Bestel op tijd, vol = vol!
Kijk voor kaarten en meer info op www.streekfoodfestival.nl
 

 

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook