Afscheid vrijwilligers De Meermin

Afscheid vrijwilligers De Meermin

Met een auto vol bloemen is onlangs afscheid genomen van alle vrijwilligers die vaak jarenlang actief zijn geweest voor de bewoners van verzorgingshuis De Meermin.

Jeanette Oudhuis, daginvullingscoach van De Meermin, vertelt dat de meeste vrijwilligers hebben aangegeven t willen stoppen nu het Edamse verzorgingshuis gaat sluiten. ”Normaal zou een afscheidsfeest worden georganiseerd maar dat is nu niet mogelijk.”

30 jaar actief
Voor de 27 personen die stoppen werd in dit coronatijdperk een alternatief bedacht. Met een auto werden de woningen van de vrijwilligers bezocht. Daar ontvingen zij een mooie bos bloemen. “We zijn als personeel van De Zorgcirkel heel dankbaar voor hun inzet. Een aantal van deze mensen deden dit werk al meer dan 30 jaar! Het is jammer dat we niet op een normale manier afscheid van elkaar hebben kunnen nemen, maar we hopen dat iedereen gezond blijft.”
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook