ABBA XS in de Harmonie

ABBA XS in de Harmonie

Een ABBA extra-small met de zusjes Vera en Beatrice van der Poel als Agneta en Frida en pianist Patrick van Herrikhuijzen die en Bjorn èn  Benny achter de vleugel is. ABBA extra Small dus! De hits en de smeuïge verhalen over ABBA die je nog niet kende!

De allergrootste ABBA hits worden gespeeld op een andere manier dan je gewend bent, jazzy, bluesy, free-styled en onmiskenbaar met het Van Der Poel sausje!
Donderdag 21 november 2100 uur. kaarten www.harmonie-edam.nl

Mimile
Emilie Blom is bekend als bassiste van The Scene. Hits als Iedereen is van de Wereld, Blauw en Open brachten The Scene uitverkochte zalen in Nederland en België. Ze ontvingen voor hun werk drie Edisons, een Gouden Harp, de BV Popprijs en in 2015 de Edison Oeuvreprijs.

Nu is Emilie de leading lady van Mimile, die naast haar bestaat uit Stephan van der Meijden Darko Tadic en Sander Panhuysens. Het tweede album ‘Stornoway’ is uit.
Zondags 24 november.

Stakbabber
Stakbabber is de band van Mick Ness die deel uitmaakte van de Ultra beweging en de band Mecano en later grote bekendheid kreeg als zanger-gitarist van de Hongaarse band Sexepil. Eind 2015 verscheen het album Polarized, volgens het Belgische Peek-A-Boo Magazine: 'het beste uit Nederland wat ik dit jaar heb gehoord'. 2019 verschijnt de opvolger van dit album.
Zondag 1 december 17.00 uur
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook