Aanslagbiljetten 2021 digitaal via Berichtenbox

Komende week versturen wij de aanslagbiljetten 2021 voor de Grafrechten, Precariobelastingen en Rioolheffing Gebruikers. Inwoners die gebruik maken van de Berichtenbox op MijnOverheid ontvangen deze niet meer op papier.

De Berichtenbox
De Berichtenbox is een persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. In de Berichtenbox kunt u digitale berichten ontvangen, bewaren en beheren. Deze berichten zijn onder meer van de Belastingdienst, RDW, SVB, UWV en de gemeente. Heeft u uw Berichtenbox nog niet geactiveerd? Dan ontvangt u de post nog gewoon thuis.

Wij gaan in de toekomst steeds meer gebruik maken van de Berichtenbox. Berichten, aanslagen en facturen die u nu via de post krijgt, sturen we straks alleen digitaal.

Let op melding
Heeft u aangegeven dat u uw berichten van de gemeente ook via de Berichtenbox wilt ontvangen? Houd dan uw Berichtenbox goed in de gaten. Zo mist u geen bericht van ons.
Heeft u aangevinkt dat u e-mail notificaties wilt ontvangen als er nieuwe post in uw Berichtenbox staat? Dan ontvangt u een melding als er digitale post voor u klaarstaat. Het aanslagbiljet of de factuur valt dan dus niet meer bij u op de deurmat.

Ook berichten digitaal ontvangen via Berichtenbox?
Wilt u ook berichten van de overheid digitaal in uw Berichtenbox ontvangen? Of wilt u meer informatie? Kijk dan op: mijn.overheid.nl    
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook