A Walk About Music 2018 met prachtige namen!

A Walk About Music 2018 met prachtige namen!

Zondag 28 oktober treden een keur aan internationale singersongwriters op  in Edam  tijdens AWAM18 -  Ook dit jaar gaat het festival terug naar de eenvoud, klein, intiem en 100% akoestisch!
Het festival is inmiddels een begrip in Edam en omstreken waarbij ook de singer-songwriters graag aanwezig zijn. Daarom gaan we ook in 2018 voor de negende keer een “Walk” organiseren. Op de meest onverwachte, nostalgische en historische plekjes in Edam wordt het muzikaal genieten met muziek van singer-songwriters en bands uit binnen- en buitenland.
De eerste namen zijn bekend en het belooft  een top editie te worden met;  Mastersons (usa) Gregory Page (uk),  Jerry Leger & the Situation (can), Abe Partridge (usa), Garrett T Capss (usa), maar ook  The Grey Pants (met Henk Koorn van Hallo Venray), Helge, Melle de Boer en Elsa Bekman (the Tibbs) komen naar Edam.

Kaarten kosten  € 17,50 en zijn inmiddels te koop via www.harmonie-edam.nl en bij alle Primera winkels.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook