8ste nummer 1 hit!

8ste nummer 1 hit!

Na de verrassing gisteravond tijdens het Harpen Gala -waar Nick & Simon door Boudewijn de Groot een Gouden Harp uitgereikt kregen- en de aankondiging van een vierde Symphonica In Rosso concert op 8 oktober in het Arnhemse GelreDome, is het opnieuw feest in Volendam. Nick & Simon bereiken vandaag met hun single “Wijzer (Dan Je Was)” de eerste positie in de GFK Single Top 100.

 
Het is al de achtste maal dat het populaire duo de hoogste positie in de singlelijst bereikt en de tweede nummer 1 hit van het laatstverschenen album “Fier”. Dat album staat sinds de release op 1 oktober vrijwel onafgebroken in hoogste regionen van de Album Top 100.
 
“Wijzer (Dan Je Was)” is als single speciaal voor Symphonica In Rosso opnieuw bewerkt met behulp van Guido’s Orchestra, die ook van de partij is tijdens de GelreDome concerten. Gasten tijdens Symphonica In Rosso zijn Pearl Jozefzoon, Acda & De Munnik en dorpsgenoten 3JS.
 BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook