70 jaar getrouwd en nog altijd gelukkig!

70 jaar getrouwd en nog altijd gelukkig!

Precies 70 jaar geleden trouwden mevrouw Dekker (91) en de heer Carbaat (96) uit Oosthuizen. Afgelopen dinsdag ontvingen zij uit handen van burgemeester Sievers een taart en brief van het Koningshuis. 

Tijdens het gemoedelijke samenzijn bleek dat beide echtelieden niet op hun mondje gevallen zijn. Ze zijn nog steeds gek op elkaar “Maar echt niet elke dag.” Ze hebben een rijk leven achter de rug en maakten veel internationale reizen met de camper. Drie kinderen kwamen voort uit het huwelijk en met vijf kleinkinderen, zes achterkleinkinderen en een nieuw achterkleinkind op komst hebben ze een rijk familieleven. In Oosthuizen voelen zich helemaal thuis!

Na hun huwelijk woonden ze eerst in bij ouders in Oostzaan. Daarna volgden flink wat verhuizingen en woonden ze in  Assendelft, Amsterdam, Purmerend, Warder, Oosthuizen.
“we hebben altijd met veel plezier in Warder gewoond maar gelet op het ouder worden zijn we verhuist naar Oosthuizen.”

Mevrouw Carbaat is altijd huismoeder geweest maar stond haar man als chauffeur terzijde die voor De Noord Amsterdammer als journalist de sportverslagen schreef. Dat vond ze gezellig
en altijd leuk om bij die sportevenement aanwezig te zijn.

Mijnheer Carbaat ging later naar de NNC in Purmerend waar hij hoofdzakelijk de raadsvergaderingen volgde.
Jarenlang had hij zitting in de dorpsraad. En nog steeds is hij actief voor de cliëntenraad van de Zorgcirkel.
Beiden echtgenoten wat slechter ter been, maar in het hoofd topfit!


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook