5 datingapps om de eenzame dagen mee door te komen

Het maakt niet uit wat je zoekt, het is te vinden op het internet. Dat geldt ook voor de liefde.
Je kunt namelijk eenvoudig een eigen account aanmaken bij één van de professionele datingapps in Nederland. In een tijd waarin singles zich eenzamer dan ooit voelen, zijn deze datingapps bovendien populairder dan ooit. Wij hebben de vijf beste datingapps uit Nederland genoteerd voor singles in Volendam en omstreken, zodat je zeker bent van een veilige en fijne datingervaring.

De vijf onderstaande aanbieders beschikken over de benodigde keurmerken en hebben goede reviews gekregen van andere leden. Sommige datingsites gaan nog een stapje verder en bieden zelfs hulp aan van een coach. Hoe dan ook, bij deze vijf beste datingapps ben jij aan het juiste adres.

1. Relatieplanet
Relatieplanet viel al meerdere keren in de prijzen en kwam dan ook veelvuldig onder de aandacht in de media. De datingapp Relatieplanet is vooral succesvol bij leden van 35 jaar en ouder. Je kan een gratis account aanmaken of een lidmaatschap afsluiten voor slechts zes euro per maand. De klantenservice staat zeven dagen per week voor je klaar. Relatieplanet kon niet achterblijven en heeft vanzelfsprekend ook een eigen applicatie gelanceerd. De leden komen overal uit Nederland, dus ook uit Edam, Oosthuizen en alles daartussen.

2. Parship
De datingapp Parship maakt veel reclame en komt dan ook regelmatig voorbij op de televisie. De bekendheid heeft automatisch voor een enorm klantenbestand gezorgd. De kans dat jij een partner zal vinden is dan ook een stuk groter. Zodra jij een account aanmaakt dan moet je een persoonlijkheidstest invullen.

Een groep met professionele psychologen kan op basis van de test aan de slag gaan. Je krijgt dan ook de ideale matches direct te zien. Parship biedt de kans om gratis een account aan te maken. De Parship app is eveneens gratis en beschikbaar voor Apple en Android.

3. Lexa
De datingapp Lexa is al jarenlang een groot succes in ons land. De site beschikt over veel echte leden en nepaccounts kom je gelukkig nooit tegen. Het fijne van Lexa is dat er niet naar een test of een categorie zal worden gekeken. Een geschikte date kan je makkelijk vinden door gebruik te maken van het zoeksysteem. Bepaal je eigen voorkeuren en laat je verrassen. De Lexa app kan je gratis downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Als je trouwens echt serieus zoekt naar een date, dan kan je het beste een lidmaatschap afsluiten. Je krijgt een dategarantie. Lukt het niet om binnen een half jaar een date te bewerkstelligen, dan zal het lidmaatschapsbedrag worden teruggestort op jouw bankrekening.

4. e-Matching
De datingapp e-Matching bestaat al een hele lange tijd en staat bekend als betrouwbaar, professioneel en innoverend. Eerlijkheid staat voorop en daar pluk jij als gebruiker de vruchten van. Geen nepaccounts, maar alleen echte mensen. Een e-Matching account aanmaken is kosteloos, maar je kan ook een lidmaatschap afsluiten.

Een lidmaatschap is in vergelijking met de concurrentie niet duur. Daarnaast kan je dagelijks contact zoeken met de klantenservice voor vragen en opmerkingen. Je kan eenvoudig contact zoeken met andere leden en hulp vragen van een doorgewinterde datingcoach.

5. Pepper
De datingapp Pepper wist de afgelopen jaren veel bekendheid te kweken en is dan ook onwijs succesvol. Pepper gaat uit van liefde op het eerste gezicht, dat blijkt wel uit de unieke werkwijze. Je kan namelijk andere profielen beoordelen dankzij de foto’s en fotocollages. Pepper heeft dan een bijpassende slogan en dat is dat ‘een foto meer zegt dan 1000 woorden’.

Het blijkt vooral bij de jongere leden een succes te zijn. Je kan gratis een account aanmaken bij de datingsite Pepper. Daarnaast is het mogelijk om de Pepper app te downloaden, zodat je ook onderweg nog kan gaan zoeken naar jouw nieuwe liefde.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook