38 appartementen bovenop Winkelcentrum De Stient in Volendam

38 appartementen bovenop Winkelcentrum De Stient in Volendam

 

Nadat een maand geleden het plan in openbaarheid werd gebracht, zijn al op 30% van de 38 nieuw te bouwen woningen boven winkelcentrum De Stient een optie genomen. “Voorwaar een prima resultaat”, aldus Erik Kwakman, contactpersoon voor dit bijzondere project en werkzaam voor Steur Makelaars.
 
 
De potentiële kopers zijn volgens makelaar Erik Kwakman allemaal heel enthousiast over de plannen die worden ontwikkeld boven De Stient.
Mooie ruime appartementen met veel licht door veel glas aan de gevelzijde.
Ook aan de zijde van de binnengalerij wordt er heel veel licht binnengehaald door de grote lichtstraat in het dak en de grote vide’s in de galerij op de 2e verdieping. Via Artist Impressions zijn hier mooie plaatjes van gemaakt. Zowel bij dag als bij avondlicht.
 
Compleet huis
“De appartementen worden stuk voor stuk compleet opgeleverd. Hierbij worden de woningen geheel voorzien van alle installaties, sanitair, tegelwerken en een stelpost voor de keuken.”
 
Lift en trappen
De algemene voorzieningen van de appartementen zijn ook prima. De hoofdentree naast de Delisnack biedt een ruim trappenhuis en een liftinstallatie. Ook vanaf de andere zijde bij Bart Smit is een trappenhuis om de 1e en 2e verdieping te bereiken.

Fietsenbergingen met oplaadpunten
De galerijen zijn vier meter breed en geven daardoor een heel ruime beleving. Op de 1e en op de 2e verdieping worden gezamenlijke fietsenbergingen gemaakt waar iedereen zijn fiets kan plekken. Op de begane grond worden zelfs oplaadpunten voor scootmobiels gemaakt.
 
Parkeergelegenheid
In samenwerking met de gemeente worden extra parkeerplaatsen gemaakt in de omgeving van De Stient. Parkeren zal daarom geen enkel probleem zijn.
Al met al een bijzonder aantrekkelijke locatie in een bestaande woonwijk met allerlei voorzieningen op steenworp afstand.
 
Start bouw
De bouw van de appartementen staat gepland voor september 2011. Er wordt in een snel tempo gebouwd waardoor de appartementen al voor de bouwvak 2012 klaar zullen zijn.
 
Betaalbaar!
De koopsommen van de appartementen zijn beduidend lager dan een paar jaar geleden. Het voordeel van de markt wordt hierbij het voordeel van de kopers.
“Een bijkomende voordeel is ook dat bij de koop van deze appartementen boven De Stient er geen anti-speculatiebeding op rust. Bij verkoop binnen een aantal jaar zal een eventuele meerwaarde niet behoeven te worden afgedragen.”
 
Voor alle informatie kun je terecht op de website www.destient.nl. Je kan natuurlijk ook even binnenlopen bij de makelaar.
 
 BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook