3 juli: concert onder de appelboom

De accordeons van Accordeon Melancolique vertellen verhalen in de tuin van Oorgat 2 in Edam. De boerderij ligt aan het IJsselmeer en wat is er dan mooier om te luisteren naar watermuziek!

Cherie de Boer en Jean-Pierre Guiran, het Duo Accordeon Melancolique, bracht onlangs  hun zevende CD uit getiteld: Aquarelles, waarop melodieën  als de melodieuze Meermin of bij Eb en Vloed. Zij spelen al sinds 1984 samen. Beide muzikanten zijn grotendeels autodidact, met een originele speelstijl als gevolg. Ze verrassen, roepen herkenning op, ontroeren, klinken ongedwongen, houden je geboeid.  
Het repertoire is heel breed en omvat internationale volksmuziek, swing, chansons en blues.   
Een eigen klapstoel meenemen is wellicht verstandig. De organisatie gaat ervan uit dat de zon schijnt, maar bij regen kunt u naar binnen in de mooie boerderij. De toegang is vrij, maar na afloop gaat de mand rond om uw gaven in te werpen onder het genot van een drankje.
Adres: Oorgat 2 Edam, Aanvang: 14.00 uur
Reserveren: maisavanderkolk@ziggo.nl of tel. 06-20889988.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook