130 studenten van de School voor Toerisme & Recreatie ‘sluiten’ succesvol expositieseizoen af

130 studenten van de School voor Toerisme & Recreatie ‘sluiten’ succesvol expositieseizoen af

Dinsdag 13 november bezochten (2 dagen na de sluiting) 130 studenten met begeleiders een speciaal bezoek aan het Volendams Museum en het Sigarenbandjesmuseum. Het was voor de tweede keer dat zij met studenten van de School voor Toerisme & Recreatie (ROC Mondriaan) naar Volendam gingen voor een ‘dagje Volendam’ met alles erop en eraan.

De studenten/klassen werden begeleid door een tweetal derdejaars en een docent. De studenten kregen een uur lang een rondleiding door museumvrijwilligers in het museum en vulden daarna de vragen over de expositie in. Vervolgens gingen de studenten op de foto, brachten een bezoek aan de stroopwafelbakkerij van Wöltje en gingen met de Maren Express naar Marken. Het werd, evenals vorig jaar, een prima educatief bezoek aan Volendam. De activiteiten in het museum werden dan ook door de bezoekers en leiding zeer gewaardeerd.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook