12 Keer goud voor Slagerij Taam

12 Keer goud voor Slagerij Taam

Recordaantal onderscheidingen ambachtelijke Edamse slager

Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs in Nieuwegein zijn maar liefst 12 producten van Slagerij Taam bekroond met GOUD. Een bekroning met goud betekent dat de producten van A tot Z voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van smaak, geur, kleur, consistentie en uiterlijk. Johan en Robbert Taam reisden samen af om de oorkondes in ontvangst te ne nemen.

“We zijn natuurlijk ontzettend trots”, vertelt Johan terwijl Robbert uitleg geeft: “Het is een vakwedstrijd voor gespecialiseerde ambachtelijke slagerijen. De producten die worden ingezonden worden streng gekeurd door een jury van keurmeesters en deskundige worstmakers”.


Bekroonde producten
De producten die het gouden keurmerk hebben gekregen zijn: slagers saucijzenletter, gerookte kipsalade (scharrel), erwtensoep, tortellini met knoflook kip & spinazie, grillworst kaas, gekookte worst, runder rookvlees, kalfspastrami, achterham, rookworst, huisgemaakte leverworst en venkel droge worst.


De makers
Eigenlijk heeft een groot deel van het Taam team een aandeel in de ingezonden producten. In Edam maken Kees en Robbert de worst en Petra, Paula en Diana koken de maaltijden en met hulp van Debby en Rick ook de salades. In Landsmeer worden de producten op dezelfde wijze gemaakt wat zorgt voor een constante productie van hoge kwaliteit.

Meeprofiteren
Vanaf volgende week kunt u mee profiteren van de ‘Gouden weken’ bij Slagerij Taam. Drie weken op een rij kunt u onze bekroonde producten extra voordelig kopen. Benieuwd welke producten? Kijk dan op slagerijtaam.nl, de facebookpagina of op Instagram.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook