104 maal geslaagd!

104 maal geslaagd!

Nadat vorig jaar helaas het fietsexamen van de groepen 7 niet door kon gaan vanwege de Corona, is het examen afgelopen woensdag voortvarend van start gegaan. Er waren 104 deelnemers van de Trimaran, de Nieuwe School en de Piramide.

De route was zoals hij doorgaans wordt gefietst, met dit jaar wel wat uitdagingen onderweg.
Zo wordt er bij het Bootslot in Volendam nog aan de weg gewerkt. Was het Volendammerpad deze dag afgesloten en werden de deelnemers getrakteerd op wegwerkzaamheden in de Baanstraat.

Gelukkig is de organisatie flexibel ingesteld en kon de route nog op tijd worden aangepast.
“Dit jaar is de eer van het openen van het fietsexamen geheel naar de politie gegaan. Agent Jeroen Caspers nam de eer om de eerste deelneemster van start te laten gaan. Nadat alle deelnemers hun ronde hadden voltooid wordt het tijd om de lijsten na te kijken die de vrijwilligers langs de weg hadden ingevuld. Saskia en Brigitte van stichting Klaarr waren het er al snel over eens dat alle 104 deelnemers hun examen hadden gehaald. Een mooi einde aan een geslaagde dag!

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook