‘100-min en ouder’

In de uitzending die vanaf zondag 28 februari a.s. op de RTV LOVE te zien is, besteedt ‘100-min en ouder’ aandacht aan Hospice Thuis van Leeghwater in Middenbeemster. Het is een liefdevolle en thuis vervangende omgeving voor mensen in hun laatste levensfase. Het Hospice heeft een sterk regionale functie. Zowel cliënten als vrijwilligers komen ook uit Edam-Volendam. In het Hospice spreken wij met coördinator Yvonne Beerten. Zij vertelt over het mooie werk en de inzet van de vrijwilligers.

Deze aflevering wordt een week lang herhaald en is ook te bekijken via de website van de LOVE: rtvlove.nl. en via YouTube.
“100-min en ouder”

“100-min en ouder”

Op de LOVE tv, zondag 20 mei om 12:00 uur “100-min en ouder” met het vervolg van: hoe bereid je je tijdig voor op het ouder worden.

Op 25 maart jl. en in herhalingen in de daaropvolgende week is aandacht besteed aan hoe ouderen veilig en comfortabel blijven wonen.

In deze uitzending vertelt Jan Raadschelders, ambassadeur van stichting Samen Bouwen In, hoe  in particulier collectief opdrachtgeverschap een woningcomplex voor levensloopge-schikt wonen voor  mensen met middelbare en hogere inkomens kan worden gerealiseerd.
Dik Mooijer spreekt over de totstandkoming van en zijn woonbeleving in zijn levensloopgeschikte woning in Purmerend.
De directeuren Fred de Boer van woningbeheerstichting De Vooruitgang en Stefan van Schaik van woningcorporatie Wooncompagnie vertellen o.a. over de procedure om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in onze gemeente en wat hun organisaties doen om langer blijven wonen mogelijk te maken en hoe de zorg in de toekomst er uit gaat zien.
Mevrouw Monique Cremers, lid van de raad van bestuur van De Zorgcirkel, laat haar licht schijnen over zorg aan huis nu en in de toekomst en over het plan voor een woonzorgcomplex in de Broeckgouw in Volendam.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook