100- en ouder

Op RTVLOVE is vanaf zondag 22 december de nieuwste aflevering van 100-min en ouder te zien.

Voor onze jaarlijkse kerstuitzending schoven drie gasten bij onze gespreksleider Jan Tol aan. Pastoor Paul Stomph, geboren in Dordrecht, is heel lang werkzaam geweest in de zorg, en sinds 2012 medeverantwoordelijk voor de pastorale zorg in Volendam. Esther Ophoff is mede-eigenaar van een familiebedrijf uit 1782, in Hoorn. Met haar zus en zwager zorgt zij ervoor dat er jaarlijks zo’n 150.000 flessen wijn en eenzelfde aantal gedestilleerd de deur uit gaan naar hun relaties.
Paul Walgering is, samen met zijn vrouw Rona, begin dit jaar vertrokken naar Den Bosch. Paul heeft zich in allerlei hoedanigheden jarenlang ingezet voor de Zeevang. In zijn huidige woonplaats is hij ook al actief, in de wijkraad Maaspoort.

Er ontstond een openhartig gesprek waarbij persoonlijke kwesties, maar ook de wereldproblematiek op tafel kwamen. Deze aflevering wordt een week lang herhaald en is ook te bekijken via de website van de LOVE: www.rtvlove.nl. en via YouTube.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook