‘Tilt’ te gast bij Jan & Griet

‘Tilt’ te gast bij Jan & Griet

Op zaterdag 30 januari is de band Tilt te gast bij het LOVE radioprogramma ‘In je moerstaal’ van Jan en Griet. Tilt heeft al vele grootheden begeleid zoals Nick en Simon, Frans Duijts en Rene Schuurmans.

Tilt begon als kwartet maar gaat alweer jarenlang met zijn vijven door het leven. De mannen van Tilt zijn met hun coverrepertoire graag geziene gasten in feesttenten en discotheken maar ook op bruiloften en partijen. Tilt ontstond einde jaren zeventig als een schoolbandje, dat veel pop/rockcovers speelde. Zanger Frenk de Wert is het enige overgebleven bandlid van het eerste uur. Uitgangspunt bij elk Tilt-optreden is dat de tent op z’n kop moet. Doordat de groep kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit. Zij treden ook vaak op in Volendam bijvoorbeeld met kermis en in de vrijheid.

Tilt bij In je Moerstaal met Jan & Griet, zaterdag 30 januari tussen 12.00 uur & 13.00 uur op LOVE-radio.
LOVE-Radio: FM 106.6, kabel 89.0, TV-kanaal 12+, Internet Livestream: www.rtvlove.nl
 




BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook