LOVE radio viert de tropische zomer (stemmen)

RTV LOVE viert de tropische zomer van 2018 met het uitzenden van de Zomerse 50, de hitlijst met de meest populaire zomerhits aller tijden. Kijkers en luisteraars kunnen hun favoriete zomerhits doorgeven tot en met 12 augustus op www.zomerse50.nl. Onder alle stemmers wordt een reischeque verloot. De Zomerse 50 2018 is te horen op vrijdag 24 augustus tussen 13:00 uur en 18:00 uur.

De Zomerse 50 is de meest zonnige hitlijst van het jaar met de vijftig populairste zomerhits ooit gemaakt. Vorig jaar stond Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee bovenaan, op de tweede plaats de Lambada van Kaoma en nummer drie was Bryan Adams met Summer of ’69.

Wat de zomerhit van dit jaar is, wordt bepaald door alle stemmen die online op www.zomerse50.nl worden uitgebracht. Er mag gestemd worden op de hits van dit jaar, zoals Dura van Daddy Yankee, One Kiss van Calvin Harris & Dua Lipa en La Cintura van Alvaro Soler. Natuurlijk scoren ook de oude zomerhits nog steeds punten.

Stem nu op jou favoriete zomerhit en luister vrijdag 24 augustus naar de L.O.V.E. met bijvoorbeeld een cocktailtje in de hand via de ether 106.6FM, kabel of TV kanaal 40/41 of bijvoorbeeld vanaf de camping via onze gratis app.

Ons presentatietrio Patrick, Rochelle & Romy zullen de lijst gaan aftellen en houden je op de hoogte van leuke zomerse feitjes.




BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook