'gezicht' ehbo Volendam overleden

'gezicht' ehbo Volendam overleden

Deze morgen is op 67 jarige leeftijd dhr. Bert Kap overleden aan een hartstilstand. Bert is gedurende vele jaren het gezicht geweest van de EHBO vereniging volendam en heeft zich op zeel vele fronten ingezet (ook buiten de EHBO). Bert werd ook wel “Mister EHBO” genoemd. Bert is ook de drijvende kracht geweest achter het AED project in volendam en heeft vooral in de beginfase van dit project honderden mensen opgeleid om met deze apparaten om te gaan. Hij is voor deze inspanningen dan ook een aantal jaren terug koninklijk onderscheiden.

De laatste tijd hebben deze inspanningen tot een aantal goede resultaten geleid waarbij mensenlevens zijn gered door het, mede door hem opgezette AED project. Het is heel wrang om nu te vernemen dat Bert thuis, waar ook een AED aanwezig is, is overleden omdat hij om dat moment, jammer genoeg alleen thuis was. De gealarmeerde hulpdiensten hebben nog alles geprobeerd maar konden Bert niet meer terughalen.

Bert zal door de EHBO vereninging Volendam gemist gaan worden. Vanaf deze plaats willen wij ook zijn familie ons medeleven betuigen en sterkte wensen met dit grote verlies.


EHBO Volendam
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook