Doodservaringen in een opbeurend muziekprogramma

 Doodservaringen in een opbeurend muziekprogramma

Voorstelling met of zonder diner in Monnickendam en Beets

31-10-2021 – Donderdag 11 november spelen de Navertellers in Monnickendam en zaterdag 13 november spelen zij in het Venster op Waterland in Beets. De Navertellers is een opbeurend muziekprogramma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand! De voorstelling in Beets speelt twee keer: om 15.00 en om 17.00 uur ’s middags. Daarna kunt u aanschuiven aan het diner, verzorgd door het Venster op Waterland. 

 

Zes ervaren hemelpoort bestormers
Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon hebben elkaar gevonden als ervaren hemelpoort bestormers. Want doodgaan kan iedereen, maar na je dood terugkeren op aarde en daarover een stampend leuk muziekprogramma maken – dan moet je een Naverteller zijn. Het ruikt naar Werkteater, Parade, Drs P, NUHR, Peter Faber, Theatergroep Flint, Orkater, Frank Groothoff, Bram Vermeulen, de Bayou Mosquitos, Sissies en Spetters. 

Geen wonder – daar komen ze vandaan.

Na vijftig jaar hebben ze elkaar in deze unieke combinatie gevonden. Ze kennen stuk voor stuk Magere Hein, uit de eerste hand. Ze hebben hem overwonnen, ze zijn van hem gaan houden en ze hebben er een prettige omgang met de dood aan overgehouden. U mag daarvan gul meeprofiteren. Zing mee of maak een dansje – het kan allemaal. Dansmeester Toon staat voor u klaar. Bij leven en welzijn natuurlijk. Maar dat geldt ook voor u!

 

Vijf sterren van Adriaan van Dis
Adriaan van Dis gaf de Navertellers in zijn recensie vijf sterren. Op de website van de Navertellers (www.navertellers.nl) kunt u daar alles over lezen. Of anders op de groepspagina op Facebook. 

 

Tijd, plaats, kaarten reserveren

Donderdag 11 november 2021 in Monnickendam 

Voorstelling om 20.15 uur

Locatie: Huis aan het Water, Hoogedijk 7A/7B, 1145 PM Katwoude

Reserveren: via www.stichtinghuisaanhetwater.nl

 

Zaterdag 13 november 2021 in Beets

Voorstelling om 15.00 en om 17.00 uur, 20 euro p.p.

Diner vanaf 18.00 uur, 30 euro p.p.

Locatie: Beets 15, 1475 JB Beets. www.hetvensteropwaterland.nl

Reserveren: Katja Schuitema, 06 1108 1507. 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook